Select Page

Står du og skal forkæle nogen, du godt kan lide med de perfekte gavekurve? Er du lidt i tvivl om, hvad du skal forkæle vedkommende med? Og frygter du at det bliver megasvært at få det hele ordnet? Så fortvivl ikke, for her kommer svaret på den måske perfekte gave.

Gaven er måske til en nabo, der fylder 40 år. Eller måske til en kollega, der har 25 års jubilæum. Eller til en niece, som netop har fået nyt job. Eller til chefen, som er god til at forkæle sine ansatte. Eller måske til en ansat, som fylder rundt. Det kunne også være til en åbningsreception i byens nyeste butik.

Og hvad køber man så? Jeg synes at en gavekurv er et rigtigt stærkt bud på en næsten perfekt gave. En gavekurv kan nemlig sammensættes, så vedkommende der modtager gavekurven kan blive forkælet med alskens lækkerier. En gavekurv kan jo snildt sammensættes efter personens profil. Lad mig tegne nogle eksempler.

Eksempler på gavekurve

Gavekurv til den unge pige: her ville jeg klart finde nogle labre skønhedsprodukter, som frøkenen ville sætte stor pris på. Det kunne fx være økologiske hudplejeprodukter fra Badeanstalten. Her finder du mange lækre produkter.

Gavekurven til den modne kvinde: med risiko for at jeg bliver lidt fordomsfuld kunne en gavekurv til den modne kvinde indeholde hudplejeprodukter. Man kunne så krydre gavekurven med specialiteter til køkkenet, fx krydderier og salte. Det kunne også være god kaffe eller te med en god flaske rosévin eller portvin som toppen på kransekagen.

Gavekurven til ungknøsen: her ville jeg vende blikket mod god specialøl. Der findes et hav af øl fra mikrobryggerier, og jeg ville finde et sted hvor du kan sammensætte en gavekurv med øl fra forskellige bryggerier og forskellige typer. IPA er voldsomt populær, men måske skulle du også prøve en fræk lakrids stout fra Møn?

Gavekurven til den rutinerede herre: Og endelig kunne en gavekurv til den modne mand måske indeholde lidt af det hele. Han kunne sikkert godt trænge til lidt hudpleje, og mange mænd elsker jo også at krydre maden over komfuret. Dertil vil en specialøl og et godt glas rødvin gøre stor glæde. Der skal også være lidt til den søde tand. Skal gavekurven have den store pedal, vil en god rom med garanti gøre stor glæde.

Bestil fra webshop

Man kan købe gavekurve mange steder på nettet. Min egen favorit er ButikPrik i Svendborg. Her sammensætter de fantastiske gavekurve, og det hele gøres med et smil på læben i god atmosfære. Og de sender også gavekurve til hele landet – du bestiller blot via webshoppen. Husk at den rette medarbejdergave skaber et godt arbejdsmiljø.