Det er blevet køligere i vejret, bladene begynder så stille at skifte til de smukke gullige, rødlige og brunlige farver. Det knaser og rasler under fødderne når du går tur i Nørreskoven på Tåsinge. Du tager en ekstra trøje på, sætter dig i din gode stol med en kop kaffe og glæder dig over den dejlige sommer vi lige har haft i Svendborg.

Årstiderne skifter og det er noget af det mest fantastiske ved at bo i Danmark. Hvis vi ikke havde alle de fantastiske vejrskift, ville vi slet ikke have noget at snakke om. Alle årstiderne har indflydelse på vores humør og hvordan vi indretter os.

Få tjekket dit gasfyr i Svendborg

I Danmark beregnes den officielle fyringssæson at gå fra 1. oktober til 3. april, men i praksis starter vi op fra 15. september til 15. maj. Det betyder at vi kører med varme på i ca. 8 måneder om året. Så den opvarmningsform man har i sit hjem, gasfyr eller varmepumpe, arbejder rigtig mange måneder om året og specielt i de kolde måneder.

Det er vigtigt at få tjekket om dit gasfyr eller varmepumpe kører optimalt, når fyringssæsonen starter. Det kan hurtigt komme til at koste dig ekstra, hvis det begynder at bruge mere gas end hvad det behøver. Det slider både på pengepungen og fyret. Ved at få udført et service på dit gasfyr eller din varmepumpe sikrer du dig en optimal drift og en længere levetid på produktet. Skov VVS på Tåsinge, Svendborg er specialiseret i at servicere alle typer af gasfyr og varmepumper.

Nyd dit hjem på Sydfyn i de kolde måneder

I de kolde månederne opholder vi os store dele af tiden inden døre, derfor er det særlig vigtigt at opretholde et sundt indeklima. Når efteråret nærmere sig, er det meget fugt i luften indendørs og derfor er det vigtigt at få den høje luftfugtighed reduceret inden det koldt. Ved at få varmet boligen rigtig igennem forebygger man potentielle fugtproblemer, som f.eks. skimmelsvamp. Hvis man ikke har et genvex anlæg er det vigtigt med udluftning, om vinteren bør det være kort, men gerne hyppigt.

Så kom efteråret og vinteren i møde, ved at få tjekket din bolig og gå ind på www.skov-vvs.dk og bestil et service af dit gasfyr eller varmepumpe, så du kan nyde dit hjem i de kolde vintermåneder.