Folk, som arbejder med PVC rør, kender til den udfordring der ligger i at få disse rør skåret over, så de er nemme at have med at gøre. Man har i mange år haft en genial rørskærer fra Michann Tools, og nu er Michann Tools ude med en helt ny rørskærer, der vil gøre tilværelsen langt nemmere for folk, som skal beskære de orange PVC rør.

Der er tale om en batteridrevet rørskærer, som er utrolig nem at have med at gøre. Michann Tools kalder også rørskæreren for en pipe cutter, som er den internationale betegnelse for sådan en fætter. Pipe Cutter 110 er den tekniske versionering af rørskæreren, og hvis man ikke har hørt om den før, er der god grund til at spidse ører med det samme.

Design af Erik Hansen

Denne rørskærer er designet af Erik Hansen på Taasinge, og Erik Hansen er ikke en hr hvem som helst. Han konstruerede nemlig den første rørskærer tilbage i 1972, og han har ikke ligget på den lade side. Den batteridrevne rørskærer er nemlig hans seneste skud på stammen.

Rørskæreren er udstyret med et genopladeligt batteri. Netop denne batterifunktion gør det nemt for folk at stå på arbejdspladser og skærer PVC rør til. Man behøver med andre ord ikke at spejde efter stikkontakter eller andre strømkilder for at få automatikken til at klare det hårde arbejde.

Ved at have et ekstra batteri med i den praktiske kuffert er du garderet mod den skuffelse som rammer os, når vores teknologiske vidundere løber tør for strøm. Inden man begiver sig ud til arbejdspladsen har man lige ladet batterierne op, og så er man ellers klar til at tage den moderne rørskærer i brug.

Så nemt er det at betjene rørskæreren

Når man investerer penge i rørskæreren, kan man også vælge at investere i en trefod, som passer perfekt til Pipe Cutter 110. Rørskæreren leveres i en praktisk aluminiums kuffert med dertil indrettede rum, så rørskæreren og batterier plus oplader er nemme at pakke sammen i transportkufferten.

Det er meget nemt at gå i gang med dagens arbejde med Pipe Cutter 110:

  1. Hvis du købte trefoden, stilles denne op i en ønsket højde
  2. Placer batteriet i rørskæreren
  3. Sæt rørskæreren fast på trefoden
  4. Find et PVC rør og put det ind i rørskærerens centerhul
  5. Luk centerhullet ved at trække i et håndtag
  6. Skær løs og fløjt imens

Det er nemmere end du tror, og hvis du gerne vil se hvordan det fungerer i praksis, kan du se et videoklip på hjemmesiden, hvor man på 25 sekunder kan se hvor nemt og elegant det hele fungerer. Se mere og bestil direkte på linket herunder. Hjemmesiden er konstrueret i WordPress, hvor plugin’et Woocommerce klarer shop-delen.

www.michann-tools.com